Μονοκόματες Γκαραζόπορτες

Ποιότητα και κομψότητα

Οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα και την εξεζητημένη τεχνολογία με αξιόπιστη λειτουργία και ασφαλή χειρισμό. Οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες διατίθενται σε πολλά ελκυστικά σχέδια χάλυβα σε ραμποτέ και ταμπλάδες, καθώς και ως ξύλινες πόρτες. Τα χρώματα και οι διακοσμητικές επιφάνειες προσθέτουν επιπλέον χαρακτήρα.

Τα χαλύβδινα σχέδια είναι διαθέσιμα σε ιδιαίτερα οικονομικό Traffic white, σε 7 οικονομικά χρώματα καθώς και σε περίπου 200 χρώματα RAL (εξαιρούνται τα περλέ, φωσφορίζοντα και μεταλλικά χρώματα). Πόρτες από μασίφ ξύλο διατίθενται σε σκανδιναβικό πεύκο και έλατο Hemlock Αμερικής.

Για σχεδόν κάθε σχέδιο γκαραζόπορτας η Hörmann προσφέρει την αντίστοιχη πλαϊνή πόρτα. Έτσι η γκαραζόπορτα και η πλαϊνή πόρτα δημιουργούν ένα αρμονικό σύνολο.

Οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες έχουν ελεγχθεί και πιστοποιηθεί σύμφωνα με τις υψηλές απαιτήσεις ασφαλείας του Ευρωπαϊκού Προτύπου 13241-1. Με τη λίστα ελέγχου ασφαλείας μπορείτε να ελέγξετε, αν η παλιά σας γκαραζόπορτα ανταποκρίνεται στα τρέχοντα πρότυπα ασφαλείας της ΕΕ.

Ποιότητα και κομψότητα

Scroll to Top